Aktuelt nyheter
Til hovedsiden Topplinje
Ikke innlogget AktueltKorpsetKontaktMultimedia
Forside lyre Aktuelt hoved
Korpset
 Hva skjer?
Kalender
Nyheter
Reiå
Vindusvask
Årsmeldinger
 
Kontakt
Korpset
Multimedia
Relaterte sider

Musikalkonserten: En ny stor suksess

Lørdag 8. april var det endelig klart for årets store høydepunkt for alle lokale musikalinteresserte, nemlig den store musikalkonserten i Storstova. Konserten var et samarbeidsprosjekt mellom Klepp Hornmusikk og Jærbladet, og bød på et spennende program med dyktige, lokale sangsolister.

Musikalkonsert 2000 - solister
Solistene (f.v.): Håkon Bjorland Hansen, Cecilie Berntsen, Ingrid Mæland og Trond Ole Paulsen.
På konserten kunne man høre utdrag fra kjente musikaler som Starlight Express, Grease, Porgy and Bess, Miss Saigon, Jesus Christ Superstar, Chess, Guys and Dolls, West Side Story og Les Miserables. Sangsolister på disse numrene var Håkon Bjorland Hansen, Cecilie Berntsen, Ingrid Mæland og Trond Ole Paulsen, alle sammen fra det lokale musikkmiljøet. Solistene viste seg raskt å være meget dyktige, og man skal ikke se bort i fra at det blir gjensyn med dem på senere konserter.

Konserten startet friskt med utvalg fra Porgy and Bess, før mektige Jesus Christ Superstar overtok arenaen. Så var det duket for kveldens første solistnummer, og publikum fikk den første smaken av hva som ventet.

Etter pause overtok Syreorkesteret under ledelse av kapellmester Jonny Engelsvoll scenen, sammen med Cecilie Berntsen og Håkon Bjorland Hansen. I flott samspill fremførte de 3 slagere fra Grease. Med seg til å kore hadde de dessuten fått et utvalg korpsmedlemmer, som med sin tidsriktige stil bidro til å få den totale opplevelsen på plass.

Publikum var storfornøyd med konserten, og ute i fojaeen var det bare lovord å høre. Anslagsvis 350 mennesker hadde tatt turen innom Storstova for å få med seg dette arrangementet, og de fleste angret nok ikke på det.

Dirigent for konserten var som vanlig Arild Mjaaland, mens Jærbladets redaktør mestret rollen som konferansier med glans.

Publisert 09.04.2000 kl 00:00

OVERSIKT
  •  
  • Oversikt
  •  
  • Arkiv
    Klepp Hornmusikk © 1997 - 2023Postboks 129, N-4358 KLEPPE