Aktuelt nyheter
Til hovedsiden Topplinje
Ikke innlogget AktueltKorpsetKontaktMultimedia
Forside lyre Aktuelt hoved
Korpset
 Hva skjer?
Kalender
Nyheter
Reiå
Vindusvask
Årsmeldinger
 
Kontakt
Korpset
Multimedia
Relaterte sider

Nye epost-adresser

Mange har etterlyst muligheten til å sende e-post samlet til en eller flere instrumentgrupper i korpset. Nå er dette også mulig, etter at flere nye e-postadresser har blitt opprettet.

De ulike instrumentgruppene i korpset har nå fått hver sin adresse, som alle er på formen <instrument> @ klepp-hornmusikk.com. Inkludert i disse adressene er alle medlemmer av en instrumentgruppe som står oppført med egne epost-adresser i korpsets medlemsdatabase. De nye adressene tar imidlertid ikke hensyn til om et medlem er aktiv i korpset eller har permisjon.

For de medlemmene som bruker Hotmail til å lese sin e-post, er det grunn til å minne om at Hotmail har et (litt for) effektivt spam-filter, som i utgangspunktet blokkerer for e-post sendt til en samleadresse. Det vil si at dersom man bruker Hotmail og noen sender en e-post til en annen adresse enn din Hotmail-adresse, så vil denne bli blokkert når e-posten blir videreformidlet til Hotmail-adressen.

Her kan du lese om hvordan man kan forhindre dette fra å skje. Husk å legge til adressen til din egen instrumentgruppe i listen over postlister som du er medlem av.

Aktuelle linker:

  • Komplett oversikt over korpsets e-postadresser

  • Publisert 13.12.2004 kl 00:00

    OVERSIKT
  •  
  • Oversikt
  •  
  • Arkiv
    Klepp Hornmusikk © 1997 - 2023Postboks 129, N-4358 KLEPPE